RISTORANTE LA CUCINA

RISTORANTE LA CUCINA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 651 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ristorante La Cucina. Meer weten? Ontdek meer

17 aug 2022 om 23:56 Snel bezorgd, lekker warm eten van goed kwaliteit! Dit maakt Restaurant Tarantella in Wormerveer waardeloos! Daar 3 uur gewacht op 2 steenkoude pizza's. Nooit meer bij Tarantella, maar bij La Cucina voortaan bestellen.
14 aug 2022 om 21:03 Het eten was heerlijk en aardige bezorgster maar het eten was gaan lekken dus jammer.
13 aug 2022 om 22:57 4 pizza's besteld deze werden binnen een half uur lekker warm bezorgd. Helaas was de extra besteld kip op 1 pizza niet erop gedaan en bij de pizza calzone was het bakje tomaten gehaktsaus open gegaan en al over de pizza hem gelopen.
13 aug 2022 om 22:08 Pizza’s zijn meestal goed belegd maar ook af en toe wat karig. de bezorging is waardeloos, smiddags al besteld om om 19:00 bezorgd te krijgen, komen ze pas om 19:28
5 aug 2022 om 21:22 Bestel vaker maar dit is de tweede keer dat met minder is.. had 18:00uur gevraagd, kreeg door 18:10,komt het om half 6. dus mazzel dat ik thuis was.. en het eten was echt stukken minder. Vieze slappe aardappels tegen het zwarte aan. Jammer!
5 aug 2022 om 20:19 Het was weer Héérlijk! Spareribs verrukkelijk en kapsalon ook. Oh... en de lekkerste Vega burger van Noord Holland!
4 aug 2022 om 20:11 Goed eten en op tijd bezorgd!
4 aug 2022 om 13:54 Heerlijk eten en fijne bezorger erg netjes!
3 aug 2022 om 10:18 De vriendelijke bezorger was netjes op tijd. De lasagna was heerlijk. De 'stokbrood' met kruidenboter vond ik minder, maar hier heb ik over gebeld met de klantvriendelijke medewerkers van Ristorante La Cucina, die me uitgelegd hebben hoe dat kwam.
2 aug 2022 om 17:19 Heerlijk, vers en warm zoals altijd!
31 jul 2022 om 22:21 Lasagne was niet warm, en droog Smaak verder goed
31 jul 2022 om 15:38 Een uur gewacht op een lasagne,kapsalon en stokbrood. De lasagne was na 3 happen op zo weinig! Was droog en de hoeken waren verbrand. Stokbrood was keihard en verbrand. 13,50 voor zo'n beetje lasagne is echt schandalig! Wij bestellen hier niet meer!!