RISTORANTE LA CUCINA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1093 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ristorante La Cucina. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 6:57 de doner was erg droog en smaakloos en de bezorger mag wel wat vriendelijker zijn het wordt afgegeven en hij zegt nog smakelijk eten maar het kwam niet van harte uit zijn mond hij had er geen zin in denk.
21 mei 2024 om 23:45 Lekkere pizza. Artisjok KEIHARD maar dat maakte derest van de pizza goed. Bezorger? Een asociale lul.
17 mei 2024 om 21:15 Heerlijk eten
13 mei 2024 om 21:18 Delicious food, nice people, I made the order with wrong address, I call them and the receptionist was very patient and helped me to fix my mistake, and also much appreciated to the deliveryman, very nice experience
1 mei 2024 om 21:18 Super op tijd en heerlijk gegeten.
28 apr 2024 om 0:16 Familie shaorma was erg veel maar alleen een beetje droog.
27 apr 2024 om 23:21 pizza was goed extra opties waren wat mager
24 apr 2024 om 14:51 I ordered many times and everytime was very good And delicious food.Yesterday experience was tragedy. I ordered 1kg spare ribs only one peace was good rest was absolutly hard not possible eat And one smell like old meat. 90% od ribs ended in trash.
20 apr 2024 om 20:58 Heerlijke pizza’s en goed op tijd!
19 apr 2024 om 13:06 prima bezorging en heerlijk gegeten
14 apr 2024 om 20:46 Pizza’s waren heerlijk. Duurde wel erg lang, was wel aangegeven. Niks aan te merken op het eten.
5 apr 2024 om 10:38 Heerlijke gerechten top service